A LAB, azaz London Academy of Bartenders, a neves londoni mixer iskola magyar megfelelője. Tanáraink London elit bárjaiban tanulták a szakmát és rendszeres résztvevői neves nemzetközi szakmai kiállításoknak. Folyamatos önképzésüknek, elhivatottságuknak és a szakmai iránti alázatuknak köszönhetően tudásuk ebben a gyorsan változó közegben is versenyképes és elismert. A tapasztalatok azt mutatják, az általuk képzett mixerek a világ bármelyik pontján megállják a helyüket.

Célunk, hogy tudásunkat továbbadva elősegítsük a magyar koktél kultúra elterjedését és diákjaink Magyarország jó hírét keltsék a világban.

A LAB abban különbözik a többi mixer iskolától, hogy számunkra bártendernek lenni nem kötelesség, hanem szenvedély. Nekünk ez a küldetésünk, ez az életünk. Büszkék vagyunk szakértelmünkre, hiszen annak idején a legjobbaktól tanultuk a szakmát. Diákjaink így első kézből kapott tudást és szemléletet sajátíthatnak el a kurzus során. Mindezt egy közvetlen, kreatív környezetben tehetik, ahol az elméleti és gyakorlati tudás mellett gyakran új barátokra is szert tesznek.

Kategória: Rólunk | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.